HANSON ARCHITECTS

Studio 7C Wellington Road, London NW10 5LJ

(020) 8962 6269

2019 © Hanson Architects all rights reserved

AUBREY WALK

Status: Completed

Location: Holland Park

Type: Residential

Project Lead: Stephen Hodgen 

Structural Engineer: Triagram Partnership

Contractor: RBS Building Services Ltd

Client: Private

Area: 360 SqM

The complete reconstruction of a nineteenth century former artist's studio in Notting Hill; the addition of another floor and the formation of a basement under the property. The whole of the house has been redesigned to provide a studio and home with a spectacular new stair connecting all floors. A solid stair in the basement changes to a lightweight open timber stair from the ground floor to the second floor and finally to a glass stair up to the roof terrace thus ensuring the maximum light penetration into the deep plan.